Στην Αρχή

Storytelling – Κυτταρίτιδα

Η Ματίνα είναι ένα πρόσχαρο πλάσμα. Νέα, όμορφη και με καμπύλες. Περιποιείται το δέρμα της, ασκείται 3 φορές την εβδομάδα και φροντίζει να πίνει 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Και όμως μας λεει δυσαρεστημένη, καθώς σουφρώνει τα χείλη της αποδοκιμαστικά:  “Έχω κυτταρίτιδα”.

Η κυτταρίτιδα, αν και συνδέεται στενά με το πάχος, είναι κυρίως συνώνυμη του γυναικείου φύλου. Έχει απλά να κάνει με τον τρόπο που οι ορμόνες επηρεάζουν την αποθήκευση του λίπους στα λιποκύτταρα του γυναικείου σώματος. Είναι δυνατόν ακόμα και αδύνατες κοπέλες να εμφανίσουν. Και από τη στιγμή που παρουσιάζεται, είναι μάλλον απίθανο να εξαφανιστεί. Μπορεί όμως συντηρηθεί στα αρχικά στάδια και να μην εξαπλωθεί.

Συμβουλεύουμε τη Ματίνα να συνεχίσει να περιποιείται το δέρμα της και να ασκείται, να συνεχίσει να πίνει αρκετό νερό και ταυτόχρονα να αποφεύγει την κατανάλωση ζάχαρης, αναψυκτικών και αλκοόλ.

Μας ρωτάει αν μπορούν να κάνουν τίποτα “αυτές οι κρέμες που διαφημίζουνε”. Η αλήθεια είναι πως ναι, μπορούν να βοηθήσουν ώστε να μειωθεί αρκετά η εμφάνιση του φλοιού πορτοκαλιού. Το πρόσωπο της φωτίζεται προς στιγμήν για να συνοφρυωθεί αμέσως μετά, όταν τονίσουμε πως καλό θα ήταν να τις χρησιμοποιεί με συνέπεια καθημερινά και τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα των 1-2 μηνών, προκειμένου να δει τα επιθυμητα αποτελέσματα.

Δυστυχώς συμπληρώνουμε δεν υπάρχει κάποιο μαγικό μυστικό συστατικό στον αγώνα μας ενάντια σε κιλά, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή και οπωσδήποτε χρόνο.

Δοκιμάστε τη νέα μας αντικυτταριδική κρέμα με 5% καφεϊνη. Χρησιμοποιείστε την 2 φορές την ημέρα για 3 μήνες και ανανεώστε την όψη της επιδερμίδας σας για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας στην παραλία.