Στην Αρχή
Image Alt

Ποιοι Είμαστε

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 2003 από τη φαρμακοποιό Ελένη Ηλιοπούλου. Στην πορεία ένωσε τις δυνάμεις της με τον αδερφό της, επίσης φαρμακοποιό, Χρήστο Ηλιόπουλο. Απόφοιτοι και οι δύο της Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, έχουμε σαν όραμα να μετατρέψουμε το φαρμακείο μας σε πρωτοβάθμιο σταθμό υγείας στη γειτονιά της Νέας Πολιτείας Ευόσμου. Από το 2011 υπάρχει η διαδικτυακή μας παρουσία με την ονομασία Pharmatopia.

Pharmatopia

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι πελάτες μας που αναζητούν τις συμβουλές και τις υπηρεσίες μας παραμένουν στους δύσκολους χρόνους της κρίσης το πρώτιστο μέλημά μας. Η παροχή υπηρεσιών, όπως η επίβλεψη στη συμμόρφωση της φαρμακευτικής τους αγωγής, η μέτρηση ζωτικών σημείων και η δυνατότητα παρασκευής εξατομικευμένων γαληνικών σκευασμάτων από το πιστοποιημένο και πρόσφατα ανακαινισμένο, εργαστήριο μας, αναδεικνύουν τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα του φαρμακείου μας.

Ελένη Ηλιοπούλου

Ελένη Ηλιοπούλου

Φαρμακοποιός

Παράλληλα μέσω της προσφοράς εναλλακτικών θεραπευτικών λύσεων, όπως τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα και της διάθεσης ευρείας γκάμας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, προσπαθούμε να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών τους.

Χρήστος Ηλιόπουλος

Χρήστος Ηλιόπουλος

Φαρμακοποιός
testimonials-image

Καλέστε μας, επισκεφθείτε μας, παρακολουθήστε μας διαδικτυακά.

Πείτε μας ποιοι είστε και τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Θέλουμε να σας ξέρουμε με το όνομά σας.